Rittal - The System
Sammutus

Kompaktit sammutusjärjestelmät

Oikein mitoitetulla sammutusjärjestelmällä varmistat, että yrityksesi tärkeät tiedot eivät katoa savuna ilmaan. 

 

DETAC XL -palosammutin

DETAC XL -palosammutin

DETAC XL -palosammutin on TS 8 -kaappirunkoon sijoitettu palotorjuntajärjestelmä. Rakenteensa ansiosta se voidaan rivittää muiden konesalin TS 8 -runkoisten kaappien esim. TS IT:n  kanssa. Sammutteena käytetään Novec 1230 -kaasua, joten sammutin soveltuu hyvin esim. IT-laitteistojen sammuttimeksi. DETAC XL:ää voidaan käyttää sekä huoneen että pelkän kaappirivin sammuttamiseen. Suurimmillaan DETAC XL soveltuu n. 100 m³ kokoisten huoneiden sammuttamiseen. Suurempien tilojen osalta Rittal Oy tekee yhteistyötä alan johtavien toimittajien kanssa. Heidän avullaan voimme toimittaa jokaiseen kohteeseen parhaiten sopivan sammutusjärjestelmän. 

Kaappisammutusjärjestelmä DET-AC III 

Rittal Kaappisammutusjärjestelmä DET-AC III on kompakti palonilmaisu- ja sammutusjärjestelmä, jossa on kaksivaiheinen savukaasujen tunnistus. Laite on 1 U:n korkuinen joten se on helppo sijoittaa palvelin- tai tietoliikennelaitekaapin 19”-asennuskiskoihin. 

Sammutusaineena toimii NOVEC 1230-kaasu, joka ympäristöystävällinen ja ihmiselle vaaraton. Yhdessä sammuttimessa on kaasua 3m³ kokoisen kaapin suojaamiseksi. Normaalisti tämä tarkoittaa kahta palvelinkaappia. Tarvittaessa järjestelmää on mahdollista laajentaa ns. SLAVE-moduuleilla sekä erillisellä palontunnistusyksiköllä.

Lue lisää »

 

Kaappisammutus