Rittal - The System
Sähkönjakelu

Kunnollinen sähkönjakelu on luotettavan konesalin takuu

UPS

UPS-järjestelmät

UPS- järjestelmän avulla pidät huolta siitä, että laitteille syötettävä sähkö on aina samanlaista. Sähkökatkon sattuessa kaikki konesalin toiminnan kannalta tärkeät laitteistot toimivat normaalisti. Järjestelmän voi asentaa omaan huoneeseensa tai jos tilan käyttö halutaan optimoida, osaksi konesalin kaappiriviä. Rittalin UPS-järjestelmä on moderni ja käyttövarma ratkaisu sähkönjakelun varmentamiseen.

Lue lisää »

Jakelukeskukset

Power Distribution Rack (PDR) on modulaarinen alijakokeskus, joka voidaan integroida samanlaiseen kaappirunkoon kuin konesalin kaappirivi. Lasioven ansiosta sulakkeiden tila on helppo nähdä. Sulakepaikkoja voi lisätä kosketussuojatulla sulakemoduulilla käyttöä keskeyttämättä. Keskuksessa on kuparikiskoilla toteutettu 5-napainen kolmivaihesyöttö. Kokonaisvirran kesto on 250 A. Valmiiden kaapelien ansiosta laajennukseen ei tarvita sähköasentajaa.

Lue lisää »

Power Distribution Rack PDR
PDU

Virtakiskot

Rittal PDU-virtakiskoissa on 1- tai 3-vaihesyöttö ja lähtöpuolella C13 ja/tai C19 -pistokkeet. Vaihekohtainen maksimivirta 16 tai 32 A. Valmiiksi asennettu syöttökaapeli (3m) kiinteällä liitinläpällä. Valikoimastamme löydät sekä pelkkään virranjakeluun tarkoitettuja Basic-malleja että kisko- tai pistokekohtaisen mittauksen ja etähallinnan sisältäviä älymalleja. Virtakiskoihin voi liittää ympäristön valvontaan tarkoitettuja antureita. 

Lue lisää »

Modulaariset virtakiskot

Rittal PSM-virtakisko (modulaarinen PDU) on aidosti modulaarinen virtakisko. Valikoimamme sisältää 1- tai 3-vaihesyötöllä varustettuja kiskoja joissa vaihekohtainen maksimivirta 16 tai 32 A. Kahdella syötöllä varustettuna laitekaappiin voi tehdä redundanttisen sähkönsyötön vain yhtä kiskoa käyttämällä. Saatavana myös kiskokohtaisella virran-, jännitteen- ja tehonmittauksella. Virtakiskoon voi kiinnittää erilaisia PSM-pistorasiamoduuleja. Moduulissa on joko Schuko, C13 tai C19 -pistokkeet, tarvittaessa moduulikohtaisella virranmittauksella. Samaan kiskoon voi lisätä ja vaihtaa erimallisia moduuleita käytön aikana, sillä kosketinkisko on kosketussuojattu.

Lue lisää »

PSM
Virtakiskot

Jakelukiskot

Rittal Jakelukiskot säästävät tilaa ja ovat modulaarisia. Laadukkaat, tehdasvalmisteiset ja testatut jakelukiskot soveltuvat konesalien lisäksi liikerakennuksiin, toimistoihin ja tuotantotiloihin. Yleisimmät konesaleissa käytettävät kiskot on suunniteltu 40–1250 A virroille. Rittalin valikoimassa on kuitenkin kiskoja aina 6300 A saakka. Kosketussuojattu rakenne, virranottimen kytkentä kiskon molemmilta puolilta. Virranottokotelot voi turvallisesti lisätä tai poistaa toiminnassa olevaan kiskoon. Halogeenivapaa, matala palokuorma.