Rittal - The System
Muut IT-tuotteet
Tietoliikenne

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat datakeskuksen tukiranka

Luotettavat tietoliikenneyhteydet ovat erittäin tähdellisiä datakeskuksen toiminnalle. Rittal suunnittelee kaikki ratkaisut datakeskuksen laadukkaaseen ja kilpailukykyiseen kaapelointijärjestelmään. Tuoteratkaisumme sisältää niin kaapeliarinat, kuitukourut kuin paneelitkin. Ota yhteyttä niin suunnittelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Ilmankierron hallinta lisää energiatehokkuutta jopa 30 %

Estämällä kuuman ja kylmän ilman sekoittuminen datakeskuksen sisällä voidaan saavuttaa jopa 30 % energiansäästö. Yleisesti puhutaan kuumakäytävästä tai kylmäkäytävästä, mikä tarkoittaa räkkikaappien välin osastoimista katto- ja ovirakenteilla. 

Ilmankierron hallinta on helppo tapa parantaa olemassaolevan datakeskuksen energiatehokkuutta ilman kalliita investointeja. Rittalin käytävöintiratkaisu voidaan räätälöidä jokaiseen datakeskukseen sopivaksi ja se sisältää innovatiivisia, suunnittelua ja käyttömukavuutta helpottavia ratkaisuja.
 

Ilmankierron hallinta

Laadukkaat asennuslattiat teollisuus- ja IT-kohteisiin

Rittal suunnittelee, toimittaa ja asentaa IT-laitetilojen ja erilaisten sähkötilojen asennuslattiat. Tukevat, asennuslattiat asennetaan ammattitaidolla yhdessä sovitun toimitusajan puitteissa. Haastavistakin kohteista kokemusta hankkinut suomalainen asennustiimi on erikoistunut myös väylätekniikkaan ja sähköasennuksiin.

Lattioihin on saatavilla paljon lisävarusteita kuten portaat, kaiteet, rampit, ilmastointilaatat, harjaslaipat ja kaappien tai keskusten asennusalustat. Lattialaattojen materiaalit ovat joko lastulevy tai kalsiumsulfaatti, ja valittavana on lukuisia eri pintamateriaalivaihtoehtoja.
 

Asennuslattia

Tukeva asennuslattia laitetiloihin

  • Markkinoiden tukevimpia lattiarakenteita, erityisesti teollisuus- ja IT kohteisiin
  • Korkea kuormitettavuus >20 kN/m², 60 tai 100 mm C-profiilipalkkien ansiosta
  • Lattian korkeus portaattomasti välillä 200–2000 mm
  • Muunneltava jalkajako 1200 x 600 mm, tilavaraa esim. virranjakelulle, kaapeloinnille ja ilmakanaville
  • Jalkoja ei liimata alalattiaan, lattiarakennetta voi muuttaa tai laajentaa
  • Asennettavissa myös kaltevalle pinnalle
  • Optimaalinen sähkönjohtavuus