Rittal - The System

Palvelut pitkän elinkaaren saavuttamiseksi

Rittalin palveluiden lähtökohtana on suunnitella ratkaisut paitsi energiatehokkaiksi, myös skaalautuviksi ja modulaarisiksi. Ylläpidon ja huollon vankka kokemus takaa, että laitteet toimivat häiriöttä. Olemme tukenasi alusta asti, suunnittelussa, rakentamisessa ja arjen erilaisissa tilanteissa. Palvelumme pitävät datakeskukset elossa. 

Suunnittelu

Modulaarinen datakeskus joustaa tulevaisuudessakin

Rittalin energiatehokkaat ratkaisut auttavat saavuttamaan pitkän elinkaaren. Suunnittelupalvelumme huomioi kaiken parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Sijainti, jäähdytys, turvallisuus, modulaarisuus, taloudellisuus ja hallittavuus – koko datakeskuksen infran suunnittelu avaimet käteen -palveluna.

Rittal tekee tarvittavat investointi- ja käyttökustannuslaskelmat, paikan päällä tehtävät kartoitukset, laiteoptimoinnit ja simuloinnit. Suunnittelupalvelu sisältää myös esimerkiksi lämpökamerakuvaukset, layout- ja tasopiirustukset sekä käyttöönottosuunnittelun.

Konsultointi

Ratkaisut suuriin tai pienempiin haasteisiin

Oli kyseessä sitten käytössä oleva datasali tai vasta ideanpoikanen datasalin rakentamisesta, Rittalin konsultointipalvelun ammattilaiset ratkaisevat yhtä lailla pienet kuin suuretkin kysymykset.  

Rittal auttaa laitevalinnoissa, kannattavuuslaskelmien toteuttamisessa sekä valmiiden suunnitelmien verifioinnissa. Konsultointipalvelumme kattavat myös käytössä olevan datasalin modernisoinnin suunnittelun tai esimerkiksi kannattavan rahoitusmallin etsimisen.

Projektinhallinta

Kattavat toteutus- ja projektipalvelut

Rittalin palvelukonsepti sisältää kattavat datakeskusten rakentamispalvelut. Vankan kokemuksen ja ammattitaidon avulla Rittal hoitaa tarvittaessa koko projektin johtamisen, kattaen yhtä lailla työmaan koordinaation kuin projektinjohdon.

Palvelu sisältää aina varsinaisten pystytysten ja asennusten lisäksi laitteiden käyttöönoton sekä ohjelmoinnin, luovutuskokeet sekä käytönopastukset ja koulutukset. Toiminta on ISO 9001 laatusertifioitua.

Ylläpito

Tavoitteena datakeskuksen häiriötön toiminta

Rittalin ylläpitosopimukseen liittyvät palvelut ennaltaehkäisevät mahdollisten häiriötilanteiden syntymisen. Sopimuksen voi räätälöidä sopivaksi niin tavoitettavuuden, vasteajan, varaosien saatavuuden kuin käyntimäärien osalta. 

Sopimusasiakkaan puheluihin vastaavat aina asiantuntijat, jolloin vianmääritys ja korjaustoimenpiteet voidaan aloittaa heti. Tarvittaessa Rittal hoitaa koko datakeskuksen olosuhdevalvonnan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaat voivat nukkua yönsä rauhassa – Rittal valvoo aina.

Huolto

Maailmanlaajuinen huoltoverkosto

Rittal huoltaa kaikkia toimittamiaan laitteita ja tuotteita yksittäisistä komponenteista suuriin järjestelmiin – ovenkahvasta valvontalaitteisiin. Vikatilanteen sattuessa apua on aina saatavilla. 

Rittalin huolto-organisaatiossa on osaajat jokaista konesali-infran tuotetta varten. Tarvittaessa Rittal voi kouluttaa asiakkaan oman henkilöstön suorittamaan yksinkertaisempia huoltotoimenpiteitä. Huoltosopimusasiakkaamme voivat hätätapauksessa soittaa huoltopäivystysnumeroomme 24h/7/365

Huoltopalvelumme toimii ma–pe klo 8.00–16.00
Vaihde: 09 413 44 00, sähköposti: service@rittal.fi