Rittal - The System
Asiakastoteutuksia

Todistetusti tyytyväiset asiakkaat

Rittalin asiakkaat ovat usein menestyneitä oman alansa ammattilaisia, jotka odottavat laatua myös IT-infran toimittajalta. Rittal palvelee kaikkia toimialoja ja kaikenkokoisia yrityksiä, paneutuen pieniinkin asioihin pieteetillä. 

Herrfors

Asiakascase Herrfors – Suurin projekti olikin helpoin

On yrityksiä, joiden IT-järjestelmien luotettavuus on sekä niiden oman liiketoiminnan että laajemmin yhteiskunnan ja ympäristön kannalta niin kriittisen tärkeää, että edes lyhyitä palvelukatkoja on mahdotonta suvaita. Pietarsaaren tienoilla sähköä jo vuodesta 1907 tuottanut Herrfors on tällainen yritys.

Lue lisää...

Meyer

IT-järjestelmien on oltava siistejä

Meyer Werft on yksi maailman johtavista ylellisten matkustajalaivojen rakentajista. Se perustettiin vuonna 1795 Saksan Papenburgiin ja telakka on valmistanut huippuluokan risteilyaluksia yli 25 vuoden ajan Saksassa ja nyt myös Suomessa. Meyer Werftin telakalta valmistununeen risteilyaluksen Norwegian Joyn on arvioitu olevan maailman neljänneksi suurin matkustaja-alus. Tehokkaat IT-järjestelmät takaavat, että aluksen yli 4 000 matkustajaa ja noin 2 000 miehistön jäsentä voivat matkustaa turvallisesti ja mukavasti. Rittal toimitti aikaa kestävän infrastruktuurin aluksen kahteen konesaliin.

Lue lisää...

Turvallisuutta, tyylikkyyttä ja laajennusvaraa

DNA valitsi Rittalin sali-infran toteuttajaksi. Rittal toimitti kokonaisen konesalipaketin: asennuslattian, ensimmäisen vaiheen tarvittavat vakioilmastointikoneet, palvelinkaapit, kuumakäytävät sekä niihin liittyvät oviautomatiikat. Salia varten räätälöitiin uudenlaisia toteutustapoja yhdessä DNA:n kanssa.

Würth investoi tulevaisuuden IT-infraan

Kun Würth korvasi 10 vuotta vanhan konesalin jäähdytyksen nykyaikaisella ratkaisulla, se sai yhdellä kertaa toimintavarmuutta, kasvunvaraa ja taloudellista säästöä. ”Toteutus sujui ongelmattomasti: Rittal purki vanhan jäähdytyksen pois ja asensi uuden vikkelästi tilalle. Tämän helpommin työ ei varmasti voisi onnistua”, teknologiajohtaja Raimo Lind kiittelee.

Moderni ja vihreä jäähdytys avaimet käteen -ratkaisuna

Espoon kaupungin tietotekniikkapalveluiden osaston jäähdyttimien puhti ei riittänyt vuosien saatossa kasvaneisiin vaatimuksiin. Uusi jäähdytysratkaisu päivitti konesalin kertaheitolla tulevaisuuteen: toimintavarmuus parani ja energiankulutuksesta saatiin älykkäämpää.
”Hätäjäähdytyksen ansiosta saamme myös mielenrauhaa”, toteaa ICT-asiantuntija Jan-Mikael Lindström.

Taidokasta tilansäästöä korotetun asennuslattian alla

Kun tila on vähissä, metrilläkin voi olla suuri merkitys. Helenin maanalaisessa lämpöpumppulaitoksessa Helsingissä tilaa vievät kaapelit ja tekniset laitteet on piilotettu asennuslattian alle. ”Yhteistyö Rittalin kanssa oli todella sujuvaa. Kun oli aika toimittaa lattia, Rittal toteutti asennuksen yhden viikonlopun aikana. Koko homma toimi kuin kello”, rakennuttaja Esa Kuikka kiittelee.