Rittal - The System
Asiakastoteutuksia

Todistetusti tyytyväiset asiakkaat

Rittalin asiakkaat ovat usein menestyneitä oman alansa ammattilaisia, jotka odottavat laatua myös IT-infran toimittajalta. Rittal palvelee kaikkia toimialoja ja kaikenkokoisia yrityksiä, paneutuen pieniinkin asioihin pieteetillä. 

Turvallisuutta, tyylikkyyttä ja laajennusvaraa

DNA valitsi Rittalin sali-infran toteuttajaksi. Rittal toimitti kokonaisen konesalipaketin: asennuslattian, ensimmäisen vaiheen tarvittavat vakioilmastointikoneet, palvelinkaapit, kuumakäytävät sekä niihin liittyvät oviautomatiikat. Salia varten räätälöitiin uudenlaisia toteutustapoja yhdessä DNA:n kanssa.

Würth investoi tulevaisuuden IT-infraan

Kun Würth korvasi 10 vuotta vanhan konesalin jäähdytyksen nykyaikaisella ratkaisulla, se sai yhdellä kertaa toimintavarmuutta, kasvunvaraa ja taloudellista säästöä. ”Toteutus sujui ongelmattomasti: Rittal purki vanhan jäähdytyksen pois ja asensi uuden vikkelästi tilalle. Tämän helpommin työ ei varmasti voisi onnistua”, teknologiajohtaja Raimo Lind kiittelee.

Moderni ja vihreä jäähdytys avaimet käteen -ratkaisuna

Espoon kaupungin tietotekniikkapalveluiden osaston jäähdyttimien puhti ei riittänyt vuosien saatossa kasvaneisiin vaatimuksiin. Uusi jäähdytysratkaisu päivitti konesalin kertaheitolla tulevaisuuteen: toimintavarmuus parani ja energiankulutuksesta saatiin älykkäämpää.
”Hätäjäähdytyksen ansiosta saamme myös mielenrauhaa”, toteaa ICT-asiantuntija Jan-Mikael Lindström.

Taidokasta tilansäästöä korotetun asennuslattian alla

Kun tila on vähissä, metrilläkin voi olla suuri merkitys. Helenin maanalaisessa lämpöpumppulaitoksessa Helsingissä tilaa vievät kaapelit ja tekniset laitteet on piilotettu asennuslattian alle. ”Yhteistyö Rittalin kanssa oli todella sujuvaa. Kun oli aika toimittaa lattia, Rittal toteutti asennuksen yhden viikonlopun aikana. Koko homma toimi kuin kello”, rakennuttaja Esa Kuikka kiittelee.