Rittal - The System

Oilon ja Rittal yhteistyöhön

16.10.2019
Oilon ja Rittal yhteistyöhön

Rittal Oy ja Oilon Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen teollisuuslämpöpumppujen ja vedenjäähdyttimien toimittamisesta Suomeen. Yhteistyön myötä Rittal vahvistaa asemaansa konesalien jäähdytyksen asiantuntijana. Yhteistyön myötä Rittal vahvistaa asemaansa konesalien jäähdytyksen asiantuntijana.

Rittal toimittaa vuosittain lukuisia konesalien ja IT-laitetilojen operatiivisen infrastruktuurin (sähkönsyöttö, jäähdytys, laitekaapit, tilaratkaisut) projekteja. Projektien valmistuessa ja Rittalin käyttöönottajien poistuessa konesalit alkavat tuottaa IT-palvelua. Palvelua tuottavat laitteet alkavat samalla muuttaa käyttämäänsä sähköä lämpöenergiaksi. Asiakkaiden keskuudessa onkin herännyt kiinnostus tarjota IT-palvelujen sivutuotteena syntyvä lämpö sitä tarvitseviin kohteisiin. 

Rittal haluaa tukea asiakkaidensa tavoitteita valjastaa konesalien tuottama lämpö yhteiskunnan hyötykäyttöön

Yhteistyön myötä konesalitoimijoiden on entistä helpompaa ja mutkattomampaa suunnitella ja toteuttaa IT-laitteiden jäähdytys kokonaisuutena. Rittal tarjoaa konesalin jäähdytyksen aina salin sisältä lämmön talteenottoon saakka. Asiakas saa apua yhdeltä kumppanilta kaikissa projektin vaiheissa; laitteiden valinnassa, projektoinnissa, käyttöönotossa sekä käytönaikaisessa ylläpidossa. Rittal tarjoaa myös konsultaatiota lämmön hyödyntämiseen liittyvissä teknisissä asioissa. 

Oilon yrityksenä

Oilon on pitkät perinteet omaava suomalainen, kansainväliseksi kasvanut yritys. Oilon tarjoaa energiatehokasta ja ympäristöystävällistä energiantuotantoteknologiaa. Oilon kehittää ja valmistaa lämpöpumppuja niin teollisiin laitoksiin kuin kuluttajillekin. www.oilon.fi 

Lisätietoa yhteistyöstä ja mahdollisuuksista voit kysyä Rittalin myynnistä 09 413 44 469 tai Vesa Tarvaiselta, Partner manager, tarvainen.v(at)rittal.fi, +358 50 532 1897